Objavljene nove ponude inostranih kompanija za saradnju sa kompanijama iz BiHObjavljeno: 25.Sep.2017

 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, kao koordinator Evropske preduzetničke mreže (EEN) u Federaciji Bosne i Hercegovine, u saradnji sa partnerima iz konzorcija (Sarajevska regionalna razvojna agencija, Sarajevo, Univerzitet u Sarajevu, INTERA Tehnološki Park, Mostar, BIT Centar, Tuzla, Razvojna agencija Unsko-sanskog kantona, Bihać i Zenička razvojna agencija, Zenica), objavila je najnovije ponude inostranih firmi iz Baze poslovne saradnje EEN mreže, Baze istraživačke saradnje EEN mreže i Baze tehnološke saradnje EEN za poslovnu saradnju sa kompanijama u Bosni i Hercegovini.

 

Ponude- Baza poslovne saradnje

 

Ponude- Baza istraživačke saradnje

 

Ponude- Baza tehnološke saradnje

 

Sve ponude koje su prezentovane iz baze poslovne saradnje EEN mreže su odabrane po kriterijima koji su prihvatljivi za izvozno orijentisane kompanije iz Bosne i Hercegovine, odnosno Federacije Bosne i Hercegovine, što znači da se uzimaju u obzir samo one poslovne ponude (profili) koje povećavaju izvozni kapacitet malih i srednjih preduzeća iz Bosne i Hercegovine.

 

Putem dole datog link-a možete sami pronaći opciju search (Partnering opportunities) i pregledati sve ponude/zahtjeva od strane ino-privrednih entiteta (business entities):

 

http://een.ec.europa.eu/tools/services/SearchCenter/Search/ProfileSimpleSearch?shid=32db25cb-726f-43b0-8b5f-7742d0935799

 

Ako želite stupiti u kontakt s preduzećima čije ponude su objavljene ili ako želite da se ponuda/profil Vašeg preduzeća nađe u bazi podataka EEN mreže, kontaktirajte nas putem e-maila koji je naveden na svakoj ponudi/profile.

 

Procedura je vrlo jednostavna:

 

– Ispunite obrazac/profil za poslovnu / istraživačku / tehnološku saradnju;
– Ponuda/profil Vašeg preduzeća se unosi u EEN bazu podataka;
– Vaš ponuda/profil se dalje objavljuje u poslovnim magazinima / internet stranicama EEN centara /kontakt tačaka u zemljama u kojima tražite poslovnog partnera.

 

USLUGE EEN MREŽE SU PROVJERENE, BRZE I BESPLATNE.

 

Izvor: Vanjskotrgovinska komora BiH

 

 

Bookmark and Share
NOVOSTI
Države srednje i istočne Evrope još žele evroObjavljeno: 19.Jan.2012BEČ, Zvaničnici centralnih banaka srednje i istočne Evrope rekli su na bečkoj konferenciji “Euromani” da još žele uvesti evro, uprkos trenutnoj dužničkoj krizi evrozone.NASTAVI ČITATI
Šta BiH najviše uvozi i izvozi?Objavljeno: 29.Aug.2012Kao i prethodnih godina Bosna i Hercegovina je i ove godine najviše izvozila proizvode od željeza, čelika i aluminija, kojima ova zemlja raspolaže u velikim količinama. Imajući u vidu ogroman potencijal zemlje kada su u pitanju metalni resursi, ova privredna grana bi u budućnosti zasigurno mogla postati prepoznatljiva konkurentska prednost BNASTAVI ČITATI
Otvorena nova zgrada UIO u Tuzli Objavljeno: 18.Apr.2013Uprava za indirektno - neizravno oporezivanje BiH danas je svečano otvorila novu zgradu regionalnog centra Tuzla. Ovo je druga novosagrađena zgrada u vlasništvu UINO od uspostave ove institucije. Ukupna vrijednost objekta koji raspolaže sa 6.200 m2 ukupne površine iznosi 6,1 milion KM. Zgradu UINO u Tuzli svečano je otvorio predsjedavajući VNASTAVI ČITATI

Ova web stranica ne odražava stav Sarajevske regionalne razvojne agencije SERDA. Sve informacije o bankama i drugim institucijama i njihovoj ponudi, kao i ostale informacije predstavljene na ovoj web stranici su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarijevanja informacija, web stranica finbiz.ba (u daljem tekstu: web stranica) ne odgovara za tačnost objavljenih informacija. Web strnica zadržava pravo da bez najave povremeno promjeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama web stranice može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na web stranici. Korištenjem bilo kog sadržaja sa web stranice smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima. Web stranica sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje web stranice koristite na vlastitu odgovornost i web stranica se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup web stranici i svim njenim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.