Web portal www.finbiz.ba kreiran je sa ciljem da se olakša pristup finansijskim sredstvima, promoviraju investicije i poboljšaju veze sa globalnim tržištem.


U pogledu pristupa finansijskim sredstvima i identificiranju opcija finansiranja na portalu finbiz.ba krajnji korisnici – mala i srednja preduzeća, obrtnici i drugi poslovni subjekti iz BiH mogu na veoma jednostavan način doći do izvora informacija o svim finansijskim institucijama u BiH, kontaktima i ponudama koje iste nude.  


Pored aktuelnih finansijskih i vijesti iz poslovnog svijeta, fokus predstavlja jedinstvena baza podataka o izvorima finansiranja i pretraživač kredita.


Uputstvo za korištenje pretraživača kredita


Ovdje možete pronaći trenutne informacije o  pristupu finansijama za pravna lica kroz različite načine finansiranja,  kao što su krediti banaka, mikrokreditnih organizacija i kreditno-garantnih fondova , finansiranja putem lizinga  i  faktoringa


Putem  pretraživanja  prema  načinima finansiranja, nazivu finansijske institucije ili po korisnicima na jednostavan način i  brzo možete dobiti trenutne informacije koje se nalaze u ponudi.


Birajući opcije iznosa kredita, roka otplate i kamatne stope koja vas interesira, dobivate pregled kompletne ponude svih finansijskih institucija koje nude ono što Vi konkretno tražite. Unošenjem istog pretraživanja u kreditni kalkulator, odmah ćete dobiti i mjesečni anuitet pretraživane opcije.


 


Ova web stranica ne odražava stav Sarajevske regionalne razvojne agencije SERDA. Sve informacije o bankama i drugim institucijama i njihovoj ponudi, kao i ostale informacije predstavljene na ovoj web stranici su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarijevanja informacija, web stranica finbiz.ba (u daljem tekstu: web stranica) ne odgovara za tačnost objavljenih informacija. Web strnica zadržava pravo da bez najave povremeno promjeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama web stranice može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na web stranici. Korištenjem bilo kog sadržaja sa web stranice smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima. Web stranica sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje web stranice koristite na vlastitu odgovornost i web stranica se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup web stranici i svim njenim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.